Din personliga elfirma

Vi på Jörgens El i Båstad AB arbetar främst med elinstallationer åt privatpersoner, men även företag. Vi jobbar med smarta hem KNX bussystem, fastigheters kontrollsystem och intelligenta installationssystem med höga krav för bland annat belysning, solavskärmning, säkerhetssystem, larm, övervakning, fjärrstyrning, audio/video, energikontroll och mycket mer.

 

Våran elfirma hjälper dig med elektriska installationer av villor, industri, butiker och lantbruk. Vi utför bland annat nydragning av el på ombyggnationer, nybyggnationer och renoveringsobjekt, samt att vi servar, felsöker, installerar och monterar allt inom elinstallationer i bostad och företag.

 

Vi ger goda råd i kombination med kundens önskemål och utför elinstallation med kundens behov och förutsättningar för en hållbar och säker lösning.

 

Anlitar du oss kan du utnyttja ROT-avdraget, läs mer här!

 

Vi är medlem i Elektrikerna

elektrikerna
schneider
jung logotyp
gira
berker
bab

SMARTA HUS MED KNX-SYSTEM

Vi är KNX-certfierade och utför installation och programmering av KNX-system. Med KNX är det enkelt att styra allt från värme och belysning till solskydd och larm i samma system.

Det finns förstås inte några ”smarta hus” men det finns smarta husägare och smarta lösningar.Det är inget fel på vanliga strömbrytare och eluttag, men de kan i dessa sammanhang tyckas som omoderna. Du kan förbättra säkerheten hemma på många sätt genom att t.ex. använda nattbelysning i trappor och hallar, låta all belysning tändas vid brandlarm eller att spisar, ugn och kaffebryggare stängs av automatiskt efter en viss tid.

Listan kan göras lång för dig som vill bo bekvämt, säkert, trivsamt och energisnålt!.så ska du modernisera eller bygga nytt tycker vi du ska välja hållbara elektrotekniska framtidslösningar som:

  • Förenklar vardagen
  • Ökar bekvämligheten
  • Förbättrar säkerheten
  • Sänker energiförbrukningen

 

Vi projekterar, levererar och installerar energieffektiva och säkra lösningar med komponenter från ledande tillverkare.